SİVAS / KANGAL - Mehmet Salih Şirin Ortaokulu

Mehmet Salih Şirin Ortaokulu

Adres
YENİ MAH. M.SALİH ŞİRİN İLKÖĞ.OKULU SK. KANGAL OKUL BLOK NO 60/4 İÇ KAPI NO 5 KANGAL / SİVAS
Vizyon
Milli ve Manevi değerlerinin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında, eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim-öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerk öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kaitede öncü bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonunun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları beniseyen, insan haklarına saygılı, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demkrasiye aşık ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
08.30-15.20
Her türlü ulaşım imkanları mevcuttur.
ilçe
il merkezine 90 km. uzaklıkta olup okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.