SİVAS / KANGAL - Mehmet Salih Şirin Ortaokulu

Mrt

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek.   Okul müdürlükleri, başvuru işlemleri için öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları, 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onaylanacak.   Öğrenciler, başvurularının yapılıp yapılmadığını e-Okul üzerinden takip edebilecekler.

mth.tc/2024BasinKiti

Okulumuz 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı Yayımlandı.

Kas

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Doçent Doktor Songül ULUSOY tarafından "Fen Sağlık ve Sağlık Alanında Geleceğin Meslekleri ve Çalışma Alanları" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Ekm

İlçemizde Cumhuriyetimizin 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen futsal turnvuası ve koşu yarışmasına katıldık. Koşu yarışmasında 1. olan öğrencimiz Onur NAZİK'i tebrik ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini İlçe Kaymakamamımız Onur AYKAÇ'tan aldılar.

May

Öğrencilerimiz çevre duyarlılığı kapsamında okul çevresine ağaç fidanları diktiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ara

Okul müdürlüğümüz tarafından, öğrencilerimizin ders dışında kalan zamanlarını daha verimli hale getirebilmek, onların çözüm üretme, problem çözme ve çok yönlü düşünme gibi becerilerini geliştirebilmek amacıyla, akıl ve zeka oyunları içeren aktif öğrenme ortamı oluşturuldu.

Ara

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününe özel okul gazetemiz öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Ara

Öğrencilerimizin sanatsal gelişimleri için okul müdürlüğümüz tarafından sanat atölyesi oluşturuldu.

Kas

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 84. ölüm yıl dönümü ilçe programı okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Okul kütüphanemiz tamamlandı.